BARÇA
Esports 12/02/2014

Gerard Piqué inaugurarà el nou cicle de xerrades 'Instint' al costat de Joan Maria Pou

La fórmula és una conversa entre dues persones per abordar temes d'actualitat

Ara
1 min
Gerard Piqué, durant la roda de premsa

BarcelonaGerard Piqué i el periodista Joan Maria Pou inauguraran el segon cicle de conferències al teatre 'Instint'. El projecte aposta per la fórmula de la conversa entre dues persones per segon any consecutiu al Barts de Barcelona, a partir del 3 de març a les 20 hores.

Les xerrades, de periodicitat mensual i organitzades per les productores El Terrat, Dies Tontos i The Project, s’inicien amb el jugador del Barça. L'acte serà presentat pel periodista Joan Maria Pou, per abordar el tema 'Futbolistes vs. Periodistes'. La xerrada abordarà qüestions com si és possible compaginar sacrifici i treball al màxim rendiment amb la sobreexposició continuada als mitjans de comunicació, o quins límits té l’ambició d’un jugador que ho ha guanyat pràcticament tot.

En els pròxims dies s’avançaran la resta de noms previstos per a la temporada 2014.

'Instint' seguirà la línia engegada l’any passat, tenint en compte l’espectacular acceptació de públic i el ressò mediàtic i a les xarxes. El cicle ha aconseguit reunir a més de 8.000 persones al voltant de persones com Ferran Adrià, Eduard Punset, Teresa Forcades, Ada Colau, Albert Sánchez Piñol, Xavier Sala i Martín, Kilian Jornet, els germans Roca, Risto Mejide, Jordi Évole i Ana Pastor.

Les entrades ja estan a la venda a la web del cicle 'Instint'.

stats