Via Lliure
Esports 11/09/2015

Representants de l'esport català també són presents a la Via Lliure

Diverses personalitats vinculades a l'esport català han mostrat la seva presència i el seu suport a la Via Lliure

Ara
2 min
Gerard Piqué no ha faltat a la cita a la Via Lliure, com ja va anunciar / TWITTER

BarcelonaL'esport català no ha volgut faltar a la cita i ha defensat la Via Lliure, ja sigui a través de publicacions amb fotografies des de l'avinguda Meridiana o amb missatges de suport des de l'estranger, en el cas d'aquells esportistes que són a centenars de quilòmetres de Catalunya.

Gerard Piqué no ha faltat a la cita, com ja va anunciar en roda de premsa, i hi ha acudit en companyia d'alguns amics. També ha participat de la festa el president del Barça Josep Maria Bartomeu, amb una senyera lligada al coll.

Gerard Piqué no ha faltat a la cita amb la Via Lliure, com ja va anunciar / TWITTER

Representants polítics de l'esport català també han mostrat la seva participació a la Via Lliure, com ara Xavier Andreu, director de comunicació i relacions externes de la secretaria general de l'Esport, o Ivan Tibau, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

Diversos candidats a les darreres eleccions al Barça també han volgut mostrar la seva participació a la Diada amb publicacions en què demostraven la seva presència a la Via Catalana. Agustí Benedito ha escrit: "A punt... Visca Catalunya lliure!!". Joan Laporta ha aparegut en una fotografia amb Xavier Sala i Martín en què l'economista ha publicat "Som-hi".

L'alpinista Ferran Latorre també ha assistit a la Via Lliure amb la samarreta blanca amb diversos periodistes esportius.

Altres corredors de muntanya com Kilian Jornet també s'han volgut afegir a la celebració, amb un "Bona diada a tot@s!!". La Núria Picas també ha fet una publicació amb el missatge "Una diada molt especial, una data històrica!!".

Un dels més matiners a mostrar el seu suport ha estat el migcampista de Cruz Azul Marc Crosas, que ha enviat un missatge en què escrivia, des de Mèxic: "Bona diada! Quina enveja. Jo ara, a Mèxic, me'n vaig a dormir. A seguir somiant amb una terra lliure!". Posteriorment, n'ha publicat un altre mentre feia rehabilitació.

També des de l'estranger, en aquest cas des de les Illes Britàniques, s'han manifestat diversos jugadors catalans que juguen a la Premier League anglesa: Bojan Krkic, Marc Muniesa i Àngel Rangel. Els dos de l'Stoke City han volgut celebrar aquest Onze de Setembre amb un "Feliç diada a tots els catalans! Visca Catalunya!", i una altra fotografia camí de Londres, mentre que el lateral del Swansea City ha publicat "Feliç Diada de Catalunya!".

stats