HOQUEI HERBA
Esports 18/05/2019

El Polo i l'Egara lluitaran pel títol de Lliga d'hoquei herba

En la final de la Lliga femenina, el Júnior s'enfrontarà al Club de Campo

Adrià Fernández
1 min
El Reial Club de Polo celebrant l'accés a la final de la lliga

BarcelonaEl Reial Club de Polo de Barcelona buscarà aquest diumenge (15.30 h, Esport3) la seva cinquena Lliga en els darrers set anys, la 16a de tota la seva història. Després de vèncer al 'shoot-out' al Club de Campo a les semifinals, després d'un duel que havia acabat amb empat a dos, lluitarà per sumar un nou trofeu a la seva vitrina.

El rival serà l'Egara, que ha vençut l'Atlètic Terrassa a les semifinals per 1-2 amb un gol de Lluís Mercadé a dos minuts del final. Els egarencs, que disputen la final al seu camp, han desfermat l'eufòria dels seus aficionats, fins que la tanca de seguretat ha cedit i alguns aficionats han caigut, un ensurt en què no hi han hagut ferits.

El Júnior femení, representant català a la final

Pel que fa a la Final Four de la Lliga Iberdrola, el Junior FC serà el representant català a la lluita pel títol. Les santcugatenques han vençut a les semifinals a l'Egara per 0-1, gràcies al gol de Carlota Petchmane. El rival de les catalanes a la final serà el Club de Campo, que ha derrotat al Complutense per 3-0. El partit que determinarà les campiones de la competició es disputarà aquest diumenge (13 h, Esport3).

Les dues 'final four' s'estan disputant a les instal·lacions del Club Egara Terrassa. L'entitat ha hagut d'afegir 800 seients més fins arribar a un aforament, aproximat, de 2.000 espectadors. Amb tot, el club egarenc ha habilitat dues grades supletòries per acollir les dues 'final four'.

stats