POLIESPORTIU
Esports 27/11/2013

El pressupost del CSD del 2014 destinat a les federacions s'incrementa en un 20% respecte al del 2013

El president del CSD, Miguel Cardenal, ha assegurat que la dotació econòmica de l'any vinent "és millor" que la de l'actual

Efe
1 min

MadridEl president del Consell Superior d'Esports (CSD), Miguel Cardenal, ha assegurat que les federacions podran seguir mantenint resultats amb les subvencions de 2014 i ha dit que no consentirà que cap esportista deixi de representar Espanya perquè les seves condicions socioeconòmiques no ho permetin.

"Tot el que donem als nostres esportistes és poc. No consentirem que cap esportista, havent estat seleccionat per la seva federació, deixi de representar Espanya per no tenir les possibilitats econòmiques. Aquest és el nostre compromís", ha comentat Cardenal a la Comissió de Pressupostos del Senat.

El president del CSD ha dit que la dotació econòmica de l'any que ve "és millor" que la de l'actual, amb 80.100.000 d'euros per a aquest organisme, que suposa un increment del 6,65%. D'aquests, 36,8 milions seran per a les federacions, xifra que suposa un 20% d'augment en relació al 2013.

Cardenal ha elogiat la "competència, professionalitat i rigor" que han tingut aquest any les federacions, que "han fet el que semblava impossible". "Hem aconseguit passar un any molt difícil, la societat està patint molt i també ho ha patit l'esport, però les polítiques del govern a través del CSD han ajudat a que el patiment sigui menor", ha dit Cardenal.

"Les esportistes estan portant a Espanya èxits sorprenents", ha comentat Cardenal, que ha posat com a exemple les dotze medalles femenines del Mundial de Natació d'aquest any a Barcelona i ha reiterat la seva intenció de crear una divisió dins del CSD "per atendre millor" a l'esport femení.

stats