Giro d'Itàlia
Esports 15/05/2014

El Purito abandona el Giro amb dues costelles trencades

El ciclista català es veu obligat a abandonar la cursa italiana, a la que aspirava a guanyar la general, després de la caiguda camí de Montecassino

Albert Rabadan
1 min

BarcelonaEl ciclista català Joaquim Rodríguez abandona el Giro d'Itàlia després de confirmar-se la fractura de dues costelles i del polze d'una mà, segons ha anunciat el seu equip, el Katiuixa. El Purito havia estat víctima de la multitudinària caiguda que ha marcat el desenvolupament de la sisena etapa de la cursa italiana, al peu del port de Montecassino.

El número 1 del rànquing WorldTour de la temporada passada, haurà de replantejar els objectius de la seva temporada, després que els dos primers que tenia assenyalats, les clàssiques de les Ardenes i el present Giro d'Itàlia, se li han acabat creuant per culpa de la mala sort amb les caigudes. La victòria a la Volta a Catalunya és el seu punt positiu d'aquesta primera meitat d'any.

El català no ha estat l'únic obligat a abandonar a causa de les caigudes en aquesta jornada. Els seus companys Ángel Vicioso i Giampaolo Caruso també tornaran cap a casa, de la mateixa manera que ho farà l'eslovè Janez Brajkovic (Astana), entre altres ciclistes, que se suma a la llista de favorits que no podran disputar aquesta edició de la 'corsa rosa' per accident, una llista que va inaugurar ja a la crono inicial l'irlandès Dan Martin (Garmin-Sharp).

stats