Ciclisme
Esports 16/04/2013

Purito podrà defensar el dorsal 1 a la Fletxa Valona

El ciclista català, que va haver d'abandonar l'Amstel Gold Race després d'una caiguda, ha anunciat que podrà tornar a la competició aquest dimecres

Albert Rabadan
1 min
Segona victòria de la temporada per a Joaquim Rodríguez

BarcelonaJoaquim Rodríguez (Katiuixa) prendrà la sortida aquest dimecres de la Fletxa Valona, la primera gran clàssica en què el ciclista català va poder aconseguir la victòria ara fa un any. Una caiguda que el va fer abandonar l'Amstel Gold Race diumenge passat va fer témer la possibilitat de no poder continuar la setmana de les Ardenes, però el Purito podrà defensar títol a Huy.

"Sóc conscient que no estic al màxim de forma i que serà complicat repetir la victòria. Estic una mica decebut; tothom sap que aquesta setmana és un dels meus principals objectius de la temporada. Espero recuperar al màxim la meva condició per diumenge a la Lieja-Bastogne-Lieja, la meva cursa preferida", ha explicat el de Parets del Vallès aquest dimarts en una roda de premsa a Bèlgica.

Rodríguez va fer-se dues proves a l'hospital de Maastricht, que van confirmar un hematoma al bíceps femoral de la cama esquerra, segons ha comunicat el seu equip. Ara confia que aquest contratemps no el privi d'aconseguir bons resultats en unes proves que des de fa anys sempre donen alegries al ciclista català, que ha pujat al podi tant de l'Amstel Gold Race (2n l'any 2011), la Fletxa Valona (2n els anys 2010 i 2011 i vencedor el 2012) i la Lieja-Bastogne-Lieja (segon l'any 2009).

stats