CICLISME
Esports 20/07/2013

'Purito' Rodríguez: "Pujar al podi a les tres grans és a l'abast de pocs"

El ciclista català assegura que ha intentat lluitar pel triomf d'etapa, però que Froome no ha col·laborat amb ell per retallar distàncies amb Quintana

Efe
1 min

Semmoz (França)El ciclista català Joaquim 'Purito' Rodríguez (Katiuxa), tercer al podi del Tour, ha celebrat el seu accés al podi de la cursa francesa, l'únic que li falta de les grans, una fita que, segons afirma, "està a l'abast de pocs".

"Era el meu objectiu i he estat superbé. Ho he donat tot perquè he volgut lluitar per l'etapa, però he tirat a mort, ho he donat tot i per fi la història es posa de part meva. Pujar al podi a les tres grans és a l'abast de pocs", ha assenyalat.

El Purito ha comentat que ha pensat a atacar Nairo Quintana, vencedor de l'etapa, "però Froome no ha col·laborat, no he tingut ajuda i jo no podia treballar més".

"No sé quines sensacions tindré aquest diumenge al podi de París, però estic orgullós d'haver acabat la cursa, la gent no es pot imaginar com n'és de dur el Tour", ha dit. El Purito, que ha dedicat el tercer lloc al Tour a la seva dona, fills i amics, ja pensa a descansar per afrontar la Vuelta a l'agost.

stats