JJOO HIVERN
Esports 12/02/2018

Queralt Castellet es classifica per a la final olímpica de 'halfpipe'

La catalana passa a la final d'aquest dimarts amb la cinquena millor puntuació

Efe / Ara
2 min
Queralt Castellet, en acció als Jocs Olímpics

Gangneung (Corea del Sud) / BarcelonaLa vallesana Queralt Castellet s'ha classificat per disputar, aquest dimarts, la final de la prova olímpica de 'halfpipe' dels Jocs Olímpics de Pyeongchang després d'acabar cinquena en la classificació que s'ha disputat aquest dilluns al Phoenix Park i que ha dominat la nord-americana Chloe Kim.

Queralt ha sumat 71,50 punts, 24 menys que Kim, que ha guanyat la ronda prèvia davant de la xinesa Jiayu Liu, amb 87.75 punts, i la japonesa Haruna Matsumoto, que n'ha sumat 84,25.

"Soc optimista", ha explicat a la zona mixta del Phoenix Park Castellet, amb la intenció de la final d'aquest dimarts, en què apuntarà a medalla. "Sempre ho soc: cal ser positiva", ha indicat la 'rider' de Sabadell.

El Canadà, or en patinatge artístic per equips

El Canadà ha guanyat aquest dilluns la medalla d'or en la competició de patinatge artístic per equips, amb un total de 73 punts. Després de la presentació aquest dilluns al Gangneung Ice Arena dels programes lliure masculí, femení i de dansa, el quadre canadenc s'ha erigit en el guanyador de la competició per davant dels combinats de Rússia (66 punts) i els Estats Units (62).

Els integrants de l'equip canadenc de patinatge artístic celebren l'or olímpic

Ander Mirambell, al 'top 20' en el primer entrenament oficial

Ander Mirambell, únic representant català en la modalitat de 'skeleton' als Jocs Olímpics d'Hivern de Pyeongchang, ha acabat 20è i 21è, respectivament, en els dos entrenaments oficials d'aquest dilluns a l'Olympic Sliding Centre.

El català, que als seus 34 anys gaudeix de la seva tercera participació olímpica, ha completat la primera ronda d'entrenaments 20è. Amb un temps de 52,18 segons, s'ha quedat a 1,26 de l'alemany Christopher Grotheer. En la segona baixada, Ander Mirambell ha cedit una plaça: ha estat 21è, amb un crono de 52,46 segons. Dijous 15 serà el moment de competir.

Ander Mirambell, en una imatge d'arxiu
stats