BRASIL 2014
Esports 10/07/2014

"Les mans de Déu": la premsa argentina converteix el porter Romero en l'heroi de la semifinal

Els diaris argentins recullen en les seves portades la classificació de l'Argentina per a la final del Mundial després de superar Holanda als penals

Ara
2 min
Portada diari 'Olé' 10 juliol

BarcelonaEls diaris argentins recullen en les portades de les seves edicions d'aquest dijous la classificació de l'Argentina per a la final del Mundial després de superar Holanda als penals. La majoria coincideixen a destacar el porter Sergio Romero com l'heroi de la semifinal. I és que Romero va aturar dos llançaments en la decisiva tanda de penals que va ser la porta d'entrada de l'Argentina per a la final de diumenge a Maracanã contra Alemanya.

"Heroyco", titula el diari 'Olé' amb una gran foto del porter Romero. A més, el diari esportiu duu un llaç negre al seu nom en senyal de dol per la mort del periodista d'aquest diari, Jorge 'Topo' López en un accident de trànsit.

'Clarín' també aposta per una gran foto de Romero i titula: "A la final". Al subtítol destaca que la classificació va arribar "en una dramàtica definició als penals". "Diumenge és un o tot o res contra Alemanya", afegeix.

"Les mans de Déu", titula 'Diario Popular', que en la seva edició d'aquest dijous publica una doble portada amb una gran fotografia de l'alegria dels jugadors argentins.

El diari 'La nación' també destaca en portada el triomf de la selecció argentina. "Corren cap a la glòria", diuen explicant la imatge dels jugadors argentins corrents cap al seu porter després de la tanda de penals.

'La Voz del interior' titula "Euforia argentina" i destaca la figura del porter Romero, que va "aparèixer als penals".

El diari 'Crònica', sobre una imatge dels futbolistes argentins corrents a abraçar el seu porter, titula en portada. "Camí a la glòria". "Estem a un pas del tricampionat", afegeix i elogia Mascherano.

"Finalistes" és el titular de 'El día', que també publica una fotografia on es veuen els aficionats argentins ompliont els carrers per celebrar la classificació per a la final.

El diari 'La capital', que destaca a Mascherano –a qui qualifica com 'el símbol' del partit, titula: "Estem a la final" i afegeix que "Argentina anirà a per la seva tercera copa del món".

Per últim, el popular diari 'Muy', sobre una gran foto del porter Romero, titula: "Gegants". "Romero atura dos penals i és l'heroi com va anticipar Mascherano", apunta.

stats