LLIGA ENDESA
Esports 30/05/2012

El Reial Madrid presenta una queixa formal a l'ACB pels errors en l'arbitratge durant el tercer partit contra el Caja Laboral

El Caja Laboral va derrotar el Madrid a Vitòria a la pròrroga del tercer partit de les semifinals de la Lliga Endesa, eliminatòria que els bascos dominen 2 a 1

Ara
2 min
El madridista Tomic, defensat per Lampe, del Caja Laboral

BarcelonaDesprés del seogn partit, queva guanyar el Madrid, el president del Caja Laboral Josean Querejeta es va mostrar crític amb l'arbitratge rebut. I després del tercer duel, guanyat pels bascos, qui ataca és un dels responsables de la secció de bàsquet del Madrid, Juam Carlos Sánchez, qui ha afirmat que "estem preparant un informe que remetrem el director d'arbitratge de la lliga, perquè no podem permetre que això torni a passar. Hi ha una diferència de criteri sorprenent. Un jugador del Baskonia falla una cistella, baixa a defensar deixant anar insults per la banda i no passa res. Un jugador nostre aixeca els braços i li xiulen tècnica ".

El màxim responsable de la secció de bàsquet del Madrid afegeix que "no només ho vam veure nosaltres, sinó que el va veure tot Espanya fins i tot els aficionats del Baskonia. No és qüestió d'analitzar si es xiula una falta o uns passos en un moment determinat, perquè són decisions que es prenen en segons. No obstant això, hi ha dues faltes antiesportives a Begic quan faltaven tres minuts que acaben amb ell eliminat i que no són cap de les dues. Tothom amb qui hem parlat ho ha comprovat. La primera és falta i només falta. En la segona, es defensa de dos atacs de jugadors del Baskonia" ha afegit.

El dirigent blanc assenyala a un col·legiat en concret: "Hi ha decisions del senyor Pérez Pérez que són flagrants, com si en futbol expulses a algú que no ha tocat a un rival. Hi ha una falta que li xiulen a Velickovic només per estar sota de Bjelica quan fa un mat. No el toca. Tots els àrbitres són molt bons, però el senyor Pérez Pérez es va equivocar de forma escandalosa contra el Madrid ". En declaracions a Ràdio Marca, el dirigent ha afegit que "Ens han perjudicat en els tres partits de la sèrie. Els àrbitres et donen i et prenen...al llarg d'aquesta sèrie només ens han perjudicat ".

stats