Futbol Català
Esports 29/03/2012

El Vilafranca renova Puchi com a responsable del primer equip per una temporada més

El tècnic seguirà vinculat al club durant el proper curs 2012/2013 després de portar l'equip a fites fins fa poc només somiades

àngel Garreta
2 min
Puchi, un any més a Vilafranca

Vilafranca del PenedèsQuan encara falten set jornades per acabar la lliga, el Vilafranca té assolit sobradament l'objectiu inicial de la temporada: la permanència. La directiva del club, encapçalada per Pere Montserrat, ha decidit renovar el tècnic Agustín Pujibert, 'Puchi', per una temporada més. Serà la quarta del peculiar entrenador. La primera vegada que complirà un cicle tan llarg de forma consecutiva en una mateixa entitat.

Singular com pocs en les seves declaracions a la premsa, Puchi afirma que es troba "molt content al Vilafranca", on competeix "amb un 600 contra molts equips que són un Mercedes. Nosaltres, enguany hem fet un pas més i hem arribat a ser un Ford". El tècnic valora que aquest "serà el club on hagi entrenat més temporades seguides. Confien en mi". Assolit l'objectiu inicial, l'equip encara pot donar una campanada a la zona alta. "Aspirem obertament a tot. Ara ja lluitarem fins al final per la promoció", afirma l'entrenador.

Tot i el gran èxit esportiu dels darrers anys sota les ordres del tècnic de l'ascens a Tercera, Puchi es mostra crític i a la vegada irònic amb els aficionats de la seva entitat. L'entrenador creu que "a altres pobles hi va molta gent, però a Vilafranca, no. No vull posar-me contra ningú dient això, però bé, tampoc seria així, perquè no vénen. Això té una cosa bona, que el públic, si no ve, tampoc em pot dir res a mi".

Un pressupost rebaixat

El Vilafranca ha aprofitat la renovació del tècnic per comunicar públicament que la primera plantilla de l'entitat viurà una retallada del 25% del pressupost. En aquest sentit, Puchi elogia els seus jugadors i diu que "el 90% de la plantilla la voldria renovar", però és conscient "que amb menys pressupost i algunes ofertes que rebran per la bona temporada que estan fent, serà difícil retenir-los tots".

stats