Publicitat
Publicitat

BARÇA

Repartiran 30.000 estelades abans del Barça-Celtic

L'ANC, Òmnium, la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i l’Associació de Juristes Drets repartiran les banderes

L’ Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i l' associació de juristes Drets s'han posat d'acord per repartir 30.000 estelades al partit de la Lliga de Campions entre el Barça i el Celtic de Glasgow que es disputarà aquest dimarts al Camp Nou. Desenes de voluntaris se situaran als accessos de l'estadi.

La idea d'aquestes associacions és que els aficionats despleguin les estelades a la sortida dels jugadors al camp i al minut 17 i 14 segons de la primera i la segona part.

Els organitzadors defensen la llibertat d’expressió dels catalans i els seus símbols, entre els quals, l’estelada, que és una bandera que cap llei prohibeix. També com a queixa per la sanció de 30.000 euros que la UEFA va imposar al Barça per l'exhibició d'estelades a la final de Berlín del 2015. El club va intentar resoldre la problemàtica a partir del diàleg amb la UEFA, però finalment la institució va sancionar el Barça amb 150.000 euros al final de la temporada 2015/16.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT