Futbol Català
Esports 16/02/2012

El tècnic del Reus argumenta la mala ratxa amb el fet que "els rivals ja ens coneixen molt millor"

Santi Castillejo afirma que l'equip és víctima de la seva pròpia ambició

Redacció
1 min
Santi Castillejo dirigint el seu equip en el darrer partit de lliga

ReusDurant la primera volta de la lliga el Club de Futbol Reus Deportiu va ser el gran equip revelació, arribant a ocupar moltes jornades -a l'inici del campionat- el primer lloc de la taula classificatòria. Actualment, però, la dinàmica dels del Baix Camp és ara mateix totalment oposada. El conjunt dirigit per Santi Castillejo encara no ha guanyat cap partit durant el 2012 i ocupa ara mateix el bell mig de la classificació amb 38 punts, sumant només 3 dels darrers 18 possibles.

En declaracions al diari El 9 Esportiu, Castillejo afirma que l'equip travessa "una mala dinàmica, això és evident" i que el Reus no està encertat perquè "els rivals ens coneixen molt millor i hem perdut aquell efecte sorpresa. Ara se'ns respecte més i això dificulta més guanyar els partits, a banda d'algun mal arbitratge". El preparador reusenc creu que "s'han ajuntat molts factors, però també és cert que no estem jugant tant malament com per portar sis partits sense guanyar i esperem capgirar aviat aquesta mala ratxa com ja vam fer fa uns mesos, en què després de sis jornades sense guanyar vam passar a una ratxa de quatre victòries en sis partits".

Els propers quatre duels de lliga poden ser determinants per marcar els objectius del Reus fins a final de temporada. Equips de la zona mitja o baixa de la taula ocuparan el calendari més immediat: Manacor, Llagostera, Gandia i Sant Andreu. Per a Castillejo l'objectiu és el mateix que al principi de lliga i considera que "quan un equip està sis jornades sense guanyar hi ha angoixa, però la situació en la classificació ens fa estar tranquils, perquè l'objectiu inicial era salvarse. Però clar, ara som víctimes de la nostra pròpia ambició".

stats