Esports 18/09/2015

Romário celebra la destitució de Valcke de la FIFA i l'anomena "corrupte i xantatgista"

Efe
1 min

Sao PauloL'exjugador i actual senador brasiler Romário, un acèrrim crític de la FIFA, ha celebrat la destitució del Secretari General de l'entitat, Jérôme Valcke, al que ha anomenat "corrupte i xantatgista". Romário ha celebrat "per tots els brasilers", el comiat de Valcke, i ha escrit al seu perfil de Facebook que aquest ha rebut "una puntada de peu al cul".

La FIFA ha informat aquest dijous que va destituir "amb efecte immediat i fins a nou avís" a Valcke, un fet que el brasiler ha aprofitat per tornar a carregar contra l'organisme, concretament a través de la figura del francès. "És un bandit amb arrogància", ha comentat Romário sobre el comportament de Valcke, interlocutor del Brasil amb la FIFA durant el passat Mundial, i de qui va recordar que havia dit que el Brasil hauria de rebre "un cop de peu al cul" per l'endarreriment en la finalització de les obres dels estadis mundialistes.

El francès havia rebut denúncies a causa de la seva suposada participació en la venta d'entrades per al Mundial amb un preu per sobre de l'oficial.

stats