BARÇA
Esports 17/01/2018

Ronaldinho oficialitza la seva retirada

El germà de l'exblaugrana anuncia que el jugador disputarà diferents partits de comiat aquest 2018

Efe / Ara
2 min
Ronaldinho, amb la samarreta del Flamengo

BarcelonaEl germà i representant de Ronaldinho Gaúcho, Roberto de Assis Moreira, ha oficialitzat aquest dimarts la retirada del jugador que porta dos anys allunyat dels terrenys de joc i ha anticipat diversos partits amistosos de comiat durant tot aquest 2018, un dels quals es podria jugar a Barcelona.

Al desembre, durant una roda de premsa per promocionar una sèrie de partits benèfics, Ronaldinho Gaúcho va negar que aquestes trobades fossin el seu comiat oficial i ja va avançar que la seva retirada oficial del futbol seria el 2018. "Això ja estava definit. Només faltava confirmar-ho. Ell no juga des de fa temps", ha assenyalat Assis sobre la seva retirada, en declaracions recollides pel diari Folha de Sao Paulo. Al diari O Globo, Assis ha assenyalat que el jugador prepara un gran partit de comiat, que podria ser a Barcelona, després del Mundial de Rússia, el qual se celebrarà entre juny i juliol d'aquest any, així com esdeveniments en diferents continents.

"Ell va parar. Va acabar. Anem a fer alguna cosa gran, alguna cosa bona, després de la Copa de Rússia, probablement a l'agost", ha assenyalat Assis. L'últim club on Ronaldinho, de 37 anys, va jugar com a professional va ser el Fluminense, el 2015, i des de llavors ha participat en diversos partits amistosos i benèfics com els que ell mateix va organitzar a finals de l'any passat a les ciutats brasileres de Belo Horizonte i Sao Paulo.

Les mostres de suport al brasiler han arribat des de tots els racons del planeta. Fins i tot el Chelsea, que va patir el jugador quan vestia la samarreta del Barça, ha recordat un dels gols que Ronaldinho va fer a Stamford Bridge.

També s'hi han sumat molts futbolistes, com Paulo Dybala o Iker Casillas.

stats