PRIMERA DIVISIÓ
Esports 01/09/2018

Ronaldo arriba a un acord per comprar el 51% del Valladolid

El grup inversor liderat per l'exjugador brasiler arriba al futbol espanyol

Efe
1 min
Ronaldo arriba a un acord per comprar el 51% del Valladolid

ValladolidUn grup inversor que lidera l'exfutbolista brasiler Ronaldo Nazario ha arribat a un acord amb l'actual president del Reial Valladolid, Carlos Suárez, per comprar el 51% de les accions del club a canvi d'uns 30 milions d'euros.

El diari 'El Norte de Castilla' publica aquest dissabte els detalls de l'operació, que només està pendent que els dos interlocutors defineixin quines funcions exerciran en el nou organigrama societari del club, ja que la idea és que Carlos Suárez segueixi com a gestor.

Pel que sembla, la intenció de Ronaldo és quedar-se en un segon pla, mentre que Suárez és partidari de convertir-se en conseller delegat i que sigui l'exfutbolista el que figuri com a president, però les fonts consultades pel diari apunten que aquest serrell no resultarà transcendent a l'hora de tancar l'operació.

L'acord estableix que l'abonament dels 30 milions d'euros es realitzarà al llarg de diversos anys, amb una fórmula similar a la seguida pel mateix Suárez per comprar la majoria dels títols quan el 2011 va tancar l'operació de compra a les germanes Saralegui.

stats