MOTOR - MOTOGP
Esports 15/03/2018

Rossi seguirà competint fins al 2020

El pilot italià renova amb Yamaha per dos anys més

Nuria García
1 min
Valentino Rossi renova amb Yamaha fins al 2020

BarcelonaValentino Rossi i Yamaha han anunciat que seguiran junts dos anys més. Així, el pilot italià seguirà amb la marca japonesa fins al 2020. De fet, Rossi fa poc ja va deixar entreveure la renovació amb Yamaha, que aquest dijous ha fet l'anunci oficial.

Amb aquesta extensió del seu contracte, Rossi s'assegura córrer fins als 41 anys -ara en té 39-. "Quan vaig signar el meu últim contracte amb Yamaha, el març del 2016, em vaig preguntar si aquell seria el meu últim contracte com a pilot de MotoGP. En aquell moment, vaig decidir que prendria la decisió durant els dos anys següents. I durant els últims dos anys he arribat a la conclusió que vull continuar, perquè ser pilot de MotoGP és el que em fa sentir bé", ha indicat el pilot en un comunicat. "Vull donar les gràcies a Yamaha per la seva confiança en mi, perquè el repte és difícil: ser competitiu fins als 40 anys! Sé que serà difícil i que requereix molt d'esforç, però estic preparat, no em falta cap motivació", ha afegit.

La renovació de Rossi, sumada a la de Maverick Viñales (que va ser el primer que va anunciar que seguia amb el seu equip), fa que Yamaha sigui el primer equip de la categoria reina que té confirmats els seus dos pilots per a les pròximes dues temporades.

stats