Esports 08/10/2016

Nova Zelanda destrossa Sud-àfrica (15-57) i suma un triplet històric

Els neozelandesos aconsegueixen tancar el Rugby Championship 2016 amb ple de victòries i havent obtingut la Bledisloe Cup

Ferran Vital
1 min
Nova Zelanda destrossa Sud-Àfrica (15-57) i suma un triplet històric

Els All Blacks han tancat avui a Durban el seu passeig triomfal pel Rugby Championship d'aquesta temporada. I és que a banda de la històrica pallissa als Springboks (15-57), els neozelandesos han tancat un altre any perfecte amb la consecució del seu particular triplet: Bledisloe Cup, Rugby Championship i Grand Slam.

El partit no ha tingut gaire història: dient que ha estat la derrota més àmplia de la història de Sud-Àfrica n'hi ha prou per fer-se una idea de com ha estat de desnivellat el partit. Els All Blacks han fet el que han volgut amb la defensa sud-africana, i han anotat nou assajos al llarg dels 80 minuts del partit, mentre que els Springboks no han perforat ni en una sola ocasió la defensa neozelandesa (només han pogut sumar punts gràcies als cops de càstig transformats).

Per part dels homes de negre, l'aler Israel Dagg, el mig de melé Perenara i l'obertura Beuden Barrett han anotat assajos en dues ocasions, mentre que el talonador Taylor –que sortia com a suplent–, el darrer Ben Smith i el tercera línia Liam Squire han anotat un assaig cadascun. Per la seva banda, el xutador sud-africà Morné Steyn ha salvat l'honor local convertint els cinc cops de càstig que ha tingut al llarg del partit i anotant els 15 punts del seu equip.

Amb aquesta victòria, els All Blacks sumen un nou títol i demostren un cop més la seva insuperable hegemonia en el món del rugbi. Però, a més, avui han igualat la seva millor ratxa de victòries seguides (17) i han obtingut la victòria més important de la història sobre Sud-àfrica. Unes xifres d'escàndol.

stats