Esports 19/08/2017

Exhibició de Nova Zelanda a Austràlia en el primer partit del Rugby Championship (34-54)

Toni Padilla
Nova Zelanda ha derrotat Austràlia

BarcelonaLa selecció de Nova Zelanda ha començat amb força el campionat de rugbi que enfronta les quatre seleccions fortes de l'hemisferi sud després de derrotar aquest dissabte la seva veïna Austràlia en un partit espectacular. Els All Blacks han guanyat per 34 a 54, de manera que ha sigut el partit en què s'han fet més punts de la història del torneig.

El primer temps dels All Blacks, campions i eterns favorits, ha sigut espectacular. Nova Zelanda guanyava per 6 a 40, un resultat humiliant que els Wallabies han maquillat a la segona part, quan els neozelandesos han aixecat el peu de l'accelerador després d'anotar un històric 6 a 52 al minut 49 de partit.

Els australians, amb més cor que criteri, han retallat distàncies al marcador davant uns All Blacks que no volien ferir més l'orgull australià, i els locals han anotat quatre assajos al segon temps per maquillar una de les nits més fosques de la història dels Wallabies.