BARÇA
Esports 26/06/2012

Rosell: "No estem d'acord que quedi sense càstig una agressió al nostre tècnic"

El president ha deixat clar que si Villar perdona Mourinho per posar el dit a l'ull de Vilanova el Barça no es quedarà quiet

Ara
2 min
Què ha passat aquesta temporada?

BarcelonaDurant la seva roda de premsa de valoració de la temporada, Sandro Rosell ha recordat que: "No estem gens d'acord amb el fet que quedi sense càstig una agressió al nostre tècnic. No ens agrada. Si finalment passa i no hi ha càstig, veurem amb qui cal parlar. Però no permetrem que quedi sense càstig".

El president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, va confirmar la darrera setmana que hi haurà indult per als sancionats de cara a la temporada vinent. Villar va confirmar que José Mourinho no haurà de complir cap partit de sanció per haver ficat el dit a l'ull a Tito Vilanova. Amb motiu de la seva reelecció com a president, Villar ordenarà una amnistia general que deixarà sense efecte els dos partits de càstig de l'entrenador del Reial Madrid, i també el que li van imposar a Tito per respondre a l'agressió amb un calbot. Villar haurà de proposar aquesta amnistia al Consell Superior d'Esports. El Barça haurà de decidir com presenta la queixa si finalment es produeix aquest 'perdó'.

Rosell ha recordat durant la roda de premsa que aquesta directiva és una directiva de "fet i no de paraules. Preferim posar una denuncia que no pas fer debats si algú ataca el club".

Relacions amb el Madrid

Sobre la relació amb el Madrid, Rosell ha dit que "en aquests darrers mesos no ha canviat, segueix igual". A més, ha deixat clar que "totes les decisions sobre el Madrid es van perdre després de parlar amb la part esportiva. Totes les decisions es van prendre per ajudar l'equip. En el futur farem el mateix".

Sandro ha parlat sobre la relació amb Florentino Pérez, de qui ha dit que la "relació és cordial, normal. Institucional". A més, Rosell ha dit que "estem en contra de la figura del Jutge Únic. No pot ser que un sol senyor dicti sentències. Com va passar amb la trepitjada de Pepe a Messi, va ser un escàndol".

Rosell també ha reconegut que no li agrada el calendari de Primera, ja que fa jugar els jugadors del Barça un partit de Lliga just després d'un amistós d'Espanya a Puerto Rico. "No tindrem cap més remei que jugar, però ens queixarem, no ens agrada".

stats