FUTBOL CATALÀ
Esports 07/08/2013

El Prat supera el Santboià i el Martinenc i jugarà la semifinal del Torneig d'Històrics

El Santboià, vigent campió, no ha passat de l'empat sense gols amb el Martinenc quedant fora de combat

Ara
1 min
El partit entre el Martinec i el Santboià del torneig d'històrics

BarcelonaEl Prat s'ha classificat per les semifinals del Torneig d'històrics del futbol català després de guanyar el triangular del tercer grup al camp del Guinardó. L'equip 'pota blava' ha eliminat el vigent campió, el Santboià.

En el primer partit del triangular, El Prat i el Santboià han empatat 1-1. Fran Bea ha marcat primer però Márquez ha empatat pel Santboià, que posteriorment ha guanyat als penals. En el segon partit, El Prat ha patit molt amb el Martinenc, ja que als 43 minuts el resultat encara era d'empat sense gols. En els darrers segons però, Rosillo i Manu han marcat dos gols establint el 2-0 final.

En el tercer partit de 34 minuts, el Santboià necessitava guanyar per 2-0 per classificar-se, però no ha passat del 0-0 amb el Martinenc. El rival d'El Prat a les semifinals de divendres serà el guanyador del darrer grup, aquell entre L'Hospitalet, el Júpiter i l'Ascó. Aquest grup es jugarà aquest dijous. La primera semifinal del torneig serà aquella entre el Llagostera i el Badalona.

stats