Futbol Català
Esports 04/10/2011

Santi Castillejo destaca la capacitat de reacció demostrada pel Reus en aquest inici de campionat

El tècnic del conjunt del Baix Camp, satisfet amb l'esperit de lluita dels jugadors

àngel Garreta
1 min
Santi Castillejo dirigint el seu equip en el darrer partit de lliga

BarcelonaEl Club de Futbol Reus Deportiu és el líder del grup tercer de Segona B. L'equip roig-i-negre està realitzant un inici de campionat que ni el soci més optimista dels del Baix Camp hauria pogut imaginar. Cinc victòries, un empat i una única derrota sumen el balanç actual d'una plantilla en què tres quartes parts dels jugadors van formar part de l'equip que va militar l'any passat a Tercera Divisió i va aconseguir l'ascens.

Aquest factor, lluny de ser un inconvenient, ha acabat suposant un punt a favor en aquest inici de viatge per la categoria de bronze. "Saber des del primer dia com volem jugar i tenir l'experiència d'haver-ho fet junts un o dos anys ajuda molts jugadors a desenvolupar les idees de joc ràpidament", admet l'entrenador de l'equip, Santi Castillejo, que no amaga la seva satisfacció per la "molt bona i positiva dinàmica en què ens trobem".

En el partit de lliga disputat el passat cap de setmana a Llagostera, l'equip va encaixar el 2-1 a falta de tres minuts pel final i va acabar salvant un punt en el darrer segon d'afegit. La constant lluita dels jugadors reusencs és un motiu d'orgull per a Castillejo, a qui li agrada "el gran poder de reacció que tenen els jugadors. En una categoria tan igualada com aquesta no és normal que et marquin gol i reaccionis ràpid". El tècnic de Valtierra creu que el seu és un equip "de fe i orgull".

stats