Futbol Català
Esports 11/10/2011

Santi Triguero: "Vaig marxar del Vilanova per intentar fer un 'reset' i cobrir el meu entorn familiar"

El davanter del Gavà, llegenda en actiu del futbol modest català, repassa la seva vida en un reportatge especial de la Xarxa de Televisions Locals

Redacció
2 min
Triguero en un fotograma del reportatge

BarcelonaParlar de Santi Triguero és fer-ho d'un dels millors davanters del futbol modest català encara en actiu, amb una àmplia trajectòria en equips com L'Hospitalet, Sant Andreu, Cornellà o Gavà però sobretot de forma àmplia al Vilanova, on hi va militar més temporades i es va convertir en el màxim golejador de la seva història. El punta, que actualment defensa els colors blaugranes a La Bòbila, repassa la seva trajectòria en un reportatge de la Xarxa de Televisions Locals.

Els inicis de Triguero al futbol sènior es vesteixen de groc i vermell, els colors del Vilafranca. "Hi vaig arribar amb 18 anys i vam pujar a Tercera Divisió. A més, la meva mare és de Vilafranca. No descarto, i de fet m'agradaria, acabar la meva carrera al club on la vaig començar", admet el davanter que recorda no haver-se sentit respectat ni al Nàstic de Tarragona ni a L'Hospitalet.

Amb el club on ha militat més temporades, el Vilanova, el jugador admet que la seva marxa responia al fet d'intentar "fer un 'reset' i cobrir el meu entorn familiar. Arribava un diumenge a Vilanova, plovent, amb la gent a tribuna, i el meu pare, la meva mare, la meva dona i el meu fill amb el cotxet a l'altra banda i mullant-se per no sentir els insults cap a la meva persona". Triguero creu que si no fos per aquesta situació "no hauria marxat del Vilanova".

La carrera de futbolista és paral·lela a la de mestre en educació física. No obstant, quan arribi el moment de penjar les botes, Santi Triguero desitja "ser entrenador d'algun equip amateur". Tot i que ell admet que tota la vida ha posat per davant la feina i la familia al futbol. En l'aspecte esportiu, el seu millor moment va arribar amb la convocatòria i debut amb la selecció catalana absoluta. "És el màxim premi que li poden donar a algú de les nostres característiques. La nostra Champions és jugar un play-off i el nostre Mundial jugar amb Catalunya", afirma contundent Triguero.

stats