HOQUEI PATINS
Esports 14/07/2019

La selecció espanyola femenina d'hoquei patins, campiona del món

L'equip masculí es penja el bronze després de superar 0-5 França en la final de consolació

N.g.

BarcelonaLa selecció espanyola femenina d'hoquei patins ha aconseguit aquest diumenge al migdia proclamar-se de nou campiona del món. És el tercer Mundial consecutiu per a les espanyoles, que compten amb set jugadores catalanes a les seves files.

Aquest títol, a més, l'han aconseguit a casa, al Palau Blaugrana, que ha animat les jugadores espanyoles per superar l'Argentina (5-8) en una final molt física i intensa. El partit ha començat vibrant, amb opcions a les dues àrees, però qui ha obert el marcador ha estat Berta Busquets. Agudo ha aconseguit empatar per a les argentines, però la selecció espanyola ha reaccionat ben aviat i tan sols 23 segons després del gol argentí Piquero ha tornat a posar Espanya pel davant. De nou Agudo ha posat l'empat a l'electrònic, però Puigdueta, abans del descans, ha marcat el 2-3 aprofitant el refús després d'una bona jugada d'Aina Florenza.

La segona part ha començat amb la mateixa intensitat amb què ha acabat la primera. Rodríguez ha igualat per a les argentines, però de nou Berta Busquets, en una reacció rapidíssima, ha tornat a avançar el combinat estatal. Piquero ha ampliat distàncies amb el 3-5, però en una jugada discutida, els àrbitres han concedit gol d'Agudo, que ha posat de nou l'Argentina a un gol d'Espanya (4-5). Sara Lolo ha ampliat distàncies (4-6), però l'Argentina ha reaccionat de seguida per acostar-s'hi.

A les acaballes, Sanjurjo ha sentenciat el partit amb dos gols, el primer de falta directa, i ha provocat el deliri al Palau Blaugrana (5-8).

La selecció espanyola masculina es penja el bronze

La selecció espanyola masculina d'hoquei patins ha superat França en la final de consolació

La selecció espanyola masculina d'hoquei patins ha aconseguit aquest diumenge la medalla de bronze després de guanyar França (0-5) en una final de consolació fàcil per a ells. De fet, Espanya, amb vuit catalans a les seves files, ja havia sentenciat el triomf en el primer temps, ja que el partit va marxar al descans 0-4.

Els italians, que tenien la baixa important de Roberto di Benedetto, lesionat, han llançat la tovallola en el segon temps i Espanya, sense gaire esforç més, ha aconseguit el triomf, que maquilla una mica la decepció per no haver-se classificat per a la final després de caure amb Portugal a semifinals.