TENIS
Esports 10/09/2012

Serena Williams guanya Azarenka i és la nova campiona de l'Open dels Estats Units

La campiona olímpica supera Victoria Azarenka en tres sets (6-2, 2-6 i 7-5) i aixeca el seu 15è Grand Slam

Efe
1 min
Serena Williams celebra el seu quart Open dels Estats Units / MIKE STOBE / GETTY IMAGES

Nova YorkLa campiona olímpica Serena Williams s'ha proclamat campiona de l'Open dels Estats Units després de guanyar 6-2, 2-6 i 7-5 la bielorussa Victoria Azarenka, primera favorita, que debutava en la final de l'últim torneig de Grand Slam.

La victòria de Williams, de 30 anys, li permet guanyar el quart títol de l'Open dels Estats Units en la seva carrera (1999, 2002, 2008 i 2012) i el seu 15è Grand Slam.

La campiona olímpica ha començat demostrant la seva superioritat en el primer set, que ha guanyat en 34 minuts. Malgrat que ha perdut el primer set, en el segon, Azarenka ha començat a tenir més confiança en el seu joc i en els cops des del fons de la pista i, sobretot, ha restat millor els serveis de Williams. Així, Azarenka ha aconseguit el segon set en 38 minuts.

Durant el tercer set, les dues tenistes han desplegat el seu millor joc i, si bé Williams ha cedit el tercer joc, el seu poder físic ha fet igualar les forces en el quart. Williams ha recuperat la confiança i en el moment decisiu del partit ha aprofitat els nervis d'Azarenka per assegurar-se el triomf.

stats