La Volta a Catalunya
Esports 28/03/2015

Sergei Chernetski guanya la sisena etapa de La Volta

Alberto Contador ha patit una caiguda i Richie Porte conversa el primer lloc

Efe
1 min
Sergei Chernetski / EFE

BarcelonaEl rus Sergei Chernetski (Katusha) s'ha endut aquest dissabte la sisena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, en una jornada en què Alberto Contador (Tinkoff-Saxo) ha patit una caiguda a tres quilòmetres de meta sense conseqüències en una classificació general que segueix liderant Richie Porte (Sky).

L'australià defensarà el mallot de líder en l'última jornada de demà a les vuit voltes del circuit per la muntanya de Montjuïc, on es decidirà el vencedor de la 95 edició, i en la qual Contador segueix amb opcions tot i la caiguda que ha patit en l'últim tram neutralitzat.

El rus Chernetski ha estat el més ràpid en l'esprint que han mantingut els tretze escapats, que han liderat des del principi tota l'etapa de 194 quilòmetres amb inici a Cervera (Lleida) i final al parc d'atraccions de Port Aventura (Tarragona) .

Tot i que el pilot en què es trobaven els màxims favorits per endur-se la general han passat a meta a 1 minut i 50 segons dels fugats, l'australià Richie Porte segueix liderant la ronda amb un avantatge de cinc i set segons amb el italià Domenico Pozzovivo (AG2R) i l'espanyol Alberto Contador (Tinkoff-Saxo), segon i tercer, respectivament.

stats