ESPANYOL
Esports 28/11/2014

Sergio González: "Hem tingut dies molt durs, però els jugadors han recobrat l'alegria"

El tècnic de l'Espanyol considera que el seu equip mereix més punts tal com està jugant

Ara
1 min
Sergio González, en roda de premsa

BarcelonaSergio González ha parlat en roda de premsa abans del partit contra el Llevant, deixant clar que "l'equip ha recuperat la dinàmica de voler guanyar" després de sumar 2 dels darrers 15 punts en joc.

El tècnic, que ha convocat per primera vegada a Héctor Moreno un cop superada la seva greu lesió durant el passat Mundial, ha assenyalat que el mexicà encara no està per jugar un partit complet però sí per fer-ho "uns minuts i aportar la seva experiència". Sergio té clar que "l'equip està mentalitzat i sap la importància que té el partit. Hem tingut dies molt durs després de l'última derrota, però a poc a poc els jugadors han recobrat l'alegria i el futbol ens torna a donar una revenja una setmana després i a casa nostra. Tant de bo poguessin ser sempre així totes les revenges. L'equip ha recuperat la dinàmica de voler guanyar".

L'entrenador català ha comentat, sense donar més detalls, que "quan una cosa no funciona i no et convenç, cal donar-li una volta de rosca. Estic segur que farem un bon partit i competirem bé". Sobre el moment que viu el davanter Caicedo ha apuntat que "per un o altre motiu no ha arribat al seu nivell. Assumeix el que està passant i és digne de lloar. Ha de seguir treballant i entrenant al màxim perquè torni al seu nivell i ens ajudi".

Sergio també ha reconegut que "gaudeixo moltíssim del que estic fent, però el futbol no està sent just amb nosaltres. A casa hem fet grans partits que no s'han reflectit al marcador i amb ells no estaríem tan al límit, encara que és cert que fora de casa no hem assolit aquest nivell".

stats