TRIAL
Esports 14/06/2015

Setè triomf consecutiu de Toni Bou al Mundial de trial

Victòria del pilot de l'equip Repsol Honda en la primera jornada del Gran Premi de la Gran Bretanya

Ara
1 min
Toni Bou ha guanyat la primera jornada de la Gran Bretanya / REPSOL MEDIA

BarcelonaToni Bou ha aconseguit aquest dissabte mantenir-se imbatut en la setena cita del Campionat del Món de Trial celebrada a Gran Bretanya. En una prova complicada per les difícils condicions del terreny, el campió català ha aconseguit fer valer una gran primera volta per anotar-se el triomf en un igualat duel amb Adam Raga, que finalment ha estat segon.

La pluja intermitent ha estat una de les protagonistes de la primera jornada del Gran Premi de la Gran Bretanya, complicant les zones selectives. En una primera volta brillant, Bou ha aconseguit marcar únicament 5 punts de penalització. La prova s'ha igualat amb tres fiascos en el segon gir (en què ha sumat altres 21 punts), però l'avantatge que acumulava i els 15 punts anotats en l'última volta li han permès aconseguir la victòria final.

Bou ha acabat la prova amb 41 punts, seguit d'altres dos catalans: Adam Raga (50) i Albert Cabestany (78).

Amb aquest resultat, Bou suma 140 punts en la classificació general, 31 més que el segon classificat. Aquest diumenge se celebrarà la segona i última jornada d'aquest quart Gran Premi de la temporada. Els pilots hauran de repetir el recorregut de dissabte, amb 3 girs a les 12 zones.

stats