RUGBI
Esports 15/11/2014

Sud-àfrica i Nova Zelanda pateixen per guanyar a Anglaterra i Escòcia

Els 'springboks' han guanyat a Twickenham gràcies a un drop de Lambie en els darrers minuts

Ara
1 min
Mike Brown (Anglaterra) i Willie Roux (Sud-àfrica)

BarcelonaSud-àfrica s'ha imposat a Anglaterra, per 28-31, en un vibrant partit amistós disputat al temple del rugbi anglès, l'estadi londinenc de Twickenham. Un 'drop' de Patrick Lambie a quatre minuts del final ha liquidat el xoc, tot i que el XV de la Rosa ha disposat encara de temps per arribar a l'última jugada amb opcions gràcies a un darrer assaig de Brad Barritt (m.78).

Al descans el resultat era amb un 6-13 a favor del conjunt sud-africà, que sempre ha portay la iniciativa des de el primer assaig del partit, de Jan Serfontein (m.15). El mig melé Jacobus Reinach ha aconseguit el primer assaig de la seva història com internacional i Schalk Burger ha fet l'altre anotació per als 'Springboks'.

Als altres partits amistosos del dia, Gal·la ha superat Fidji per 17 a 13 a Cardiff, Tonga ha derrotat els Estats Units /40-12) i Escòcia ha plantat cara als campions mundials, Nova Zelanda (16-24) a l'estadi de Murrayfield (Edimburg), que no es va resoldre fins al final (16-24). Els 'All Blacks' han presentau un equip molt canviat -tretze canvis- respecte al que va vèncer en l'anterior compromís a Anglaterra. Nova Zelanda tancarà la seva gira europea dissabte que ve a Cardiff davant Gal·les i Escòcia rebrà a Tonga.

stats