SUPERCOPA
Esports 18/05/2012

La Supercopa d'Espanya de l'estiu del 2013 es podria jugar a la Xina

El màxim responsable de l'esport de Pequín, Li Yingchuan, va dir-ho al Congrés Nacional Integral d'Esports que se celebra a la capital de la Xina: "La Supercopa d'Espanya de l'any 2013 es jugarà aquí".

Ara
1 min
Reunió a la Federació Espanyola

BarcelonaSegons informa el diari 'As', aquesta possibilitat és ben real, malgrat que la Federació Espanyola ho desmenteix. Li Yungchuan va afirmar ahir que "Pequín portarà la Supercopa d'Espanya per satisfer els nostres aficionats de la ciutat. L'agost de l'any que ve les finals d'Espanya i d'Itàlia es jugaran al nostre estadi, Niu d'Ocell. Si tot surt com esperem, el contracte se signarà el 29 de maig. Serà un acord per a les quatre següents edicions". La Supercopa italiana ja s'ha jugat a la Xina el 2009 i el 2011. En el cas italià, també s'ha jugat als Estats Units i Líbia.

La RFEF es va afanyar a negar que s'hagi arribat a aquest acord amb la federació xinesa o amb les seves autoritats polítiques. L'organisme que presideix Ángel Villar és el responsable d'organitzar la Supercopa, que enfronta el campió de la Lliga i el de Copa, abans de començar cada temporada. Si el tracte fos una realitat, la final seria d'un sol partit. Ara és d'anada i tornada.

stats