Esports 29/01/2021

Sylla centra totes les mirades del Mallorca-Girona

El club gironí manté la confiança respecte a la continuïtat del seu màxim golejador

Jordi Bofill
2 min
Mamadou Sylla, davanter del Girona

GIRONAEl Mallorca i el Girona disputen un dels duels més interessants que es poden veure a Segona (20.30 h, #Vamos), però no només es veuen les cares a la gespa, perquè fa dies que els dos clubs també s’enfronten als despatxos. El motiu no és cap altre que Mamadou Sylla, pel qual els de Montilivi ja han admès que han rebutjat una proposta en ferm del conjunt balear. “No arribava ni a mig milió d’euros”, confessen fonts pròximes a la negociació. Dilluns s’acaba el mercat, però Francisco no vol fer volar coloms: vol que el futbolista continuï i l’ha inclòs a la llista amb tota normalitat.

“Estic molt tranquil, de veritat. Sylla és futbolista del Girona, el vull aquí fins a final de curs i així serà”, explica un entrenador que s’ha passat mitja setmana responent a preguntes sobre el futur del seu màxim golejador. Si dimarts assegurava no haver-ne parlat, ara ha donat a conèixer una reunió mantinguda en les últimes hores. “L’interès és cert i el jugador ha viscut una situació que no és bona per a ningú. Massa cants de sirena per part del seu entorn i la premsa. Això pot arribar a desestabilitzar i m’he vist obligat a tenir una xerrada amb ell. Si alguna cosa ha de fer, és tornar a ser el dels primers dos mesos”, afegeix reconeixent la petita baixada de rendiment d’un futbolista que no marca des de principis de desembre.  

Sylla va arribar al club com a agent lliure un cop tancada la finestra d’estiu. El Mallorca, que no és el seu únic pretendent perquè altres clubs també el tenen a l’agenda, l’ha seduït amb una millor oferta econòmica. Però el Girona es fa fort: si la xifra del traspàs no augmenta considerablement, no hi ha res a estudiar. “Hi ha un contracte i ens hi agafem. El jugador ho sap i crec que ha entès el que li hem intentat transmetre”. 

stats