TRIAL
Esports 26/07/2015

Toni Bou guanya la primera jornada del trial dels Estats Units

El pilot de Piera trenca una ratxa de tres triomfs seguits d'Adam Raga i amplia la distància al capdavant de la classificació

Efe
1 min
Toni Bou a Stepping Stones Ranc / REPSOL

BarcelonaEl català Toni Bou (Montesa) ha guanyat aquest dissabte la primera jornada de la setena prova del Mundial de trial celebrat a Stepping Stones Ranch, als Estats Units. D'aquesta manera, Bou ha tallat la ratxa de tres victòries consecutives del seu compatriota Adam Raga (Gas Gas), al qual avantatja ara en 31 punts a la classificació mundial.

Bou ha acabat el recorregut amb un total de 37 punts de penalització, mentre que el segon classificat, el pilot d'Ulldecona, ho ha fet amb 69. Per darrere de Bou i Raga han quedat el gallec Jorge Casales (Beta Factory), en tercer lloc, amb 78 punts de penalització; els també catalans Albert Cabestany (Sherco Factory), en quarta posició, amb 83, i Jeroni Fajardo (Beta Factory), en cinquena, amb 91.

Aquest diumenge es disputa la segona volta d'aquesta setena ronda en el mateix escenari de Stepping Stones Ranch. Després d'aquest cap de setmana queden els grans premis de Portugal i Espanya, abans de concloure el Mundial.

stats