Trial
Esports 09/02/2014

Toni Bou no perdona i supera el rècord de Jordi Tarrés a Barcelona

El pilot de Piera ha guanyat l'X-Trial, tercera prova del Campionat del Món, i amplia l'avantatge al capdavant de la classificació

M.m.
1 min

BarcelonaEl trial només té un nom: Toni Bou. El pilot de Piera (Montesa) ha fet bons els pronòstics i s'ha imposat aquest diumenge a la 37a edició del Trial Indoor de Barcelona, que s'ha celebrat conjuntament amb l'Enduro Indoor al Palau Sant Jordi de la ciutat.

És la 24a victòria consecutiva de Bou a les proves de l'X-Trial (antic trial 'indoor') del Campionat del Món i la vuitena a la prova catalana, superant els set triomfs del mític Jordi Tarrés.

Bou ha estat clarament superior a la resta de rivals, sobretot a la final, en què tan sols ha sumat un punt de penalització a la última zona, quan s'ha ajudat amb el càrter de la seva moto per mantenir l'equilibri.

El segon classificat al Sant Jordi ha estat Adam Raga (Gas Gas), que ha acabat la final amb nou punts de penalització. Mentre que el podi l'ha completat un altre català, Albert Cabestany (Sherco), amb 15 punts.

El català ha sumat els mateixos punts que el britànic James Dabill, però ha quedat tercer ja que s'ha imposat en la cursa amb paral·lel.

Gràcies a aquesta victòria, Toni Bou amplia l'avantatge al Mundial i ara té 21 punts respecte el segon classificat. El de Piera ha guanyat les tres primeres proves d'un certamen que en té cinc.

stats