TRIAL
Esports 26/04/2015

Toni Bou signa el doblet a Motegi en la primera cita del Mundial de trial a l'aire lliure

El de Piera ha pujat al podi acompanyat del japonès Takahisa Fujinami i del català Jeroni Fajardo

Efe
1 min
Toni Bou ha guanyat també la segona cita del GP del Japó / HRC

BarcelonaEl català Toni Bou (Repsol Honda) ha completat aquest diumenge al circuit Twin Ring de Motegi (Japó) el doblet en la prova inaugural del Campionat del Món de trial després de sumar un nou primer lloc al triomf aconseguit en la jornada de dissabte.

Amb un total de 34 punts, el pilot barceloní ha confirmat la seva superioritat en la segona data de competició a Motegi, on s'ha mostrat inabastable per al seu company d'equip, el japonès Takahisa Fujinami, i per al també català Jeroni Fajardo (Beta), que s'han repartit la segona i la tercera posició.

Adam Raga (Gas Gas) s'ha hagut de conformar amb el quart lloc, ja que en la primera de les tres voltes ha perdut tota opció de repetir al podi. El d'Ulldecona, que havia estat tercer el dia anterior, ha acumulat 59 punts pels 51 de Fujinami i els 53 de Fajardo. La cinquena posició va tornar a ser per al català Albert Cabestany (Sherco).

Després de la disputa de les dues jornades de competició al Japó, Toni Bou és l'indiscutible líder del Mundial amb un total de 40 punts. El vuit vegades campió avantatja en vuit punts a Jeroni Fajardo mentre que la tercera posició de la classificació general pertany al japonès Takahisa Fujinami, que ha confirmat davant del seu públic la total recuperació després d'operar-se de la greu lesió de genoll.

Classificació de la segona jornada del GP del Japó:

1. Toni Bou (Repsol Honda) 34 punts

2. Takahisa Fujinami (Repsol Honda) 51

3. Jeroni Fajardo (Beta) 53

4. Adam Raga (Gas Gas) 59

5. Albert Cabestany (Sherco) 61

Classificació del Campionat del Món de trial:

1. Toni Bou (Repsol Honda) 40 punts

2. Jeroni Fajardo (Beta) 32

3. Takahisa Fujinami (Repsol Honda) 30

4. Adam Raga (Gas Gas) 28

5. Albert Cabestany (Sherco) 22

stats