X-TRIAL
Esports 27/01/2018

Toni Bou manté la ratxa de triomfs a Estrasburg

El català suma la quarta victòria consecutiva al Mundial de X-Trial

Ara
1 min
Toni Bou, amb el trofeu de guanyador de l'X-Trial d'Estrasburg

BarcelonaToni Bou segueix imparable. El pilot de Piera ha sumat aquest divendres a la nit a Estrasburg el quart triomf consecutiu al Mundial de X-Trial, la competició 'indoor' del trial. Miquel Gelabert ha acabat segon, i Adam Raga s'ha enfilat al tercer graó del podi i és segon a la general.

El de Piera ha competit amb molèsties als braços, però tot i això ha tornat a imposar-se als seus rivals just abans de la cita amb el Palau Sant Jordi. I és que el Mundial de X-Trial torna a Barcelona el diumenge de la setmana entrant, en què els pilots tornaran a conquerir el Palau Sant Jordi.

"Estic molt content. Físicament ha estat un trial molt exigent i, amb els meus problemes als braços, no he entrenat durant tota la setmana per no carregar-los massa. Ha estat molt difícil, perquè quan tens problemes tot es complica", ha assegurat el de Piera, que ha felicitat "Miquel Gelabert per la seva primera final i el podi". Bou ha conclòs: "Estic satisfet de com ha anat la prova i d'haver aconseguit el triomf, perquè aquest em va molt bé per al campionat".

stats