Ciclisme
Esports 17/07/2014

"Si vas al Tour, porta l'estelada": l’ANC vol omplir d’estelades les etapes pirinenques del Tour

L'Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes demanen que tots els aficionats que es desplacin a les etapes del Tour que passen pel Pirineu ho facin lluint estelades

Ara
1 min
Banderes estelades durant el Tour de França 2013 / ERIC FONT

BarcelonaEls propers 22, 23 i 24 de juliol el Tour de França arriba als Pirineus. És per això que la sectorial d'esportistes de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes reclamen a tots els aficionats al món del ciclisme que s'hi desplacin que ho facin lluint estelades.

L'objectiu de l'acció és doble: per una banda es desitja contribuir a la internacionalització del procés d'independència de Catalunya, mentre que per l'altra es pretén que la reivindicació nacional esdevingui cada cop més un hàbit normal en qualsevol esdeveniment esportiu.

La sectorial d'esportistes de l'ANC treballa de forma intensa en la consolidació i ampliació de la majoria social favorable a la independència de Catalunya des de molts àmbits del món de l'esport. El món del ciclisme no en podia ser l'excepció i és per això que des de la sectorial d'esportistes es contactarà amb els clubs ciclistes de tot el territori per animar-los a participar en aquesta acció. Per altra banda, també s'aprofitarà per presentar-los els beneficis que suposaria, per al món de l'esport, que Catalunya esdevingués un estat independent.

stats