TRIAL
Esports 24/04/2016

Toni Bou i Takahisa Fujinami fan festa grossa a la segona jornada del GP del Japó de trial

El de Piera controla la jornada per davant d'Adam Raga, qui havia guanyat la primera jornada

Ara
1 min
Fujinami i Bou, celebrant els 300 trials del japonès

BarcelonaVictòria de Toni Bou en la segona jornada del GP del Japó, a Motegi. El pilot del Repsol Honda Team s'ha imposat en una cursa que ha dominat des de l'inici per davant d'Adam Raga, qui havia guanyat la primera jornada. Takahisa Fujinami ha sumat un nou podi a la seva carrera número 300 en el Campionat del Món de Trial.

La pluja modificat el recorregut de la cursa però Bou ha sortit controlant des de l'inici, sumant un triomf que li permet liderat amb cinc punts d'avantatge sobre Adam Raga, segon classificat. Takahisa Fujinami ha celebrat la seva carrera número 300 en el Campionat del Món de Trial novament al podi. A Motegi, el Repsol Honda Team ha aconseguit 26 podis. Al llarg d'aquestes 300 participacions al Mundial, Fujinami ha acumulat 4103 punts, ha acabat 295 ocasions entre els 15 primers i compta amb 155 podis (32 victòries, 55 segons llocs i 68 tercers).

La propera cursa del Campionat del Món FIM de Trial es celebrarà a Alemanya en un mes. Els dies 28 i 29 de maig, la ciutat de Gefrees acollirà el tercer Gran Premi de la temporada.

stats