TRIAL
Esports 09/06/2019

Un Gran Premi del Japó perfecte per a Toni Bou

El de Piera completa les dues curses japoneses del Mundial de trial sense cap penalització

N.g.
1 min
Toni Bou, durant el Gran Premi de Trial del Japó

BarcelonaEl pilot català Toni Bou ha aconseguit el triomf en les dues curses del Gran Premi del Japó de trial, que s'ha disputat aquest cap de setmana a Motegi. Dissabte, en la primera cursa, el de Piera va tancar una cursa perfecta, sense cap tipus de penalització, una actuació que ha tornat a repetir en la segona cursa, que també ha completat sense cap punt en les dues voltes de les cinc zones i, per tant, ha tornat a imposar-se.

"Hem fet un trial perfecte en un lloc perfecte. Estic molt content del meu pilotatge. Haver fet aquest trial tan perfecte aquí al Japó ha sigut molt especial. Vull agrair a tot l'equip la gran feina que han fet. Ens hem preparat molt per a aquestes primeres curses i els resultats han sigut increïbles, així que no puc estar més content d'aquest cap de setmana", ha comentat Bou.

En les dues curses de la cita japonesa, el podi ha sigut el mateix: a més de Toni Bou, al segon calaix s'hi ha enfilat el pilot d'Ulldecona Adam Raga, mentre que Takahisa Fujinami, company de Bou a l'equip Repsol Honda, ha sigut tercer.

A la general, Toni Bou acumula 60 punts, enfront dels 49 d'Adam Raga, segon, i els 40 de Fujinami, tercer.

stats