BARÇA
Esports 25/10/2012

El Barça estrena el seu Twitter en àrab, @fcbarcelona_ara

El club disposa de cinc comptes de twitter diferents, en català, castellà, anglès, francès i ara en àrab

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça té des d'aquesta setmana un nou compte oficial a Twitter després del llançament de @fcbarcelona_ara destinat al públic àrab. El nou compte oficial, cinquè del Club –a banda dels dels de seccions- després del català (@fcbarcelona_cat), castellà (@facbarcelona_es), anglès (@fcbarcelona) i francès (@Fcbarcelona_fra), està destinat a milions d'aficionats.

Ara mateix el club blaugrana té 12,8 milions de seguidors a la xarxa social de microblocs i acaba de superar els 36 milions de fans a Facebook. A Google+ -on el FC Barcelona és la primera pàgina esportiva del món- aquesta setmana el Club ha organitzat un videoxat amb Gerard Piqué, una iniciativa molt innovadora en l'àmbit 2.0 per tal d'estar ben a prop i interactuar amb els nostres seguidors d'arreu del món.

L'aparició de @fcbarcelona_ara reafirma la sortida l'estiu passat dels webs en àrab i francès a la plataforma web del Club. En aquest sentit, el Barça també és un referent en l'àmbit de les webs estrangeres ja que, actualment, els continguts estan disponibles en set versions diferents en set llengües diferents (català, castellà, anglès, xinès, àrab, francès i japonès).

stats