Futbol Català
Esports 02/03/2012

L'Horta busca tornar a Primera Catalana

L'equip dirigit per Jordi Argilés lidera el grup 3 de Segona

Redacció
1 min

BarcelonaLa Unió Atlética d'Horta és un dels històrics barcelonins que ha quedat enrere en la recuperació que els clubs de la capital viuen els darrers anys. L'objectiu del club blanc-i-negre no és altre que l'ascens de categoria, i ningú s'amaga d'aquesta responsabilitat al Feliu i Codina. Tampoc ho fa el se entrenador, Jordi Argilés "Archi", qui admet tenir "una plantilla bastant equilibrada per a l'objectiu que tenim marcat. L'ascens, no hi ha més, és l'ascens sí o sí".

El tècnic barceloní considera que el seu equip "practica un futbol bastant vistós i l'únic que volem és que els aficionats confiïn en nosaltres, que ho estem intentant, que estem donant-ho tot i que esperem que al final de temporada estiguin orgullosos de l'Horta". Archi creu que la Segona Catalana "és una Lliga molt equilibrada, qualsevol equip et pot fer mal. Qualsevol rival és complicat. El Sant Cugat, que és un equip de molt pressupost, està lluitant també per l'ascens".

En declaracions a BTV, l'entrenador manifesta trobar-se "amb ganes i amb molta força per intentar assolir l'ascens aquest any. Tothom hi aporta el seu granet. Des d'aquest estiu jugant el Torneig d'Històrics tota la plantilla està molt compensada en totes les línies, hi ha molta joventut i també hi ha jugadors veterans que han jugat en altres categories".

stats