Futbol Català
Esports 17/02/2012

L'Olot no rendeix al nivell de la seva plantilla

L'entitat segueix complint amb l'objectiu inicial de la permanència, però la qualitat real dels seus jugadors l'havia convertit en candidat a la promoció d'ascens

Ara
1 min
Tothom esperava més de l'Olot

OlotHomes de nivell com el porter Segovia, incorporacions de luxe com el defensa Albert Serra o migcampistes contrastats com Roca i Granell feien pensar que l'Olot, que manté bona part del bloc de l'ascens, aspiraria a molt més que la permanència. De fet, l'entrenador de l'equip, Nitus Santos, afirmava a l'agost que "després d'assentar-nos a la categoria ja veurem a què aspirem. A mi m'agraden els reptes difícils i amb aquests fonaments que tenim no es pot fallar".

Tot i aquesta ambició i l'elevat pressupost de l'entitat en comparació a molts dels equips de Tercera, l'Olot es troba ara mateix a onze punts de la quarta plaça que dóna dret a disputar la promoció d'ascens, molt lluny d'aconseguir altes fites. El conjunt vermell, que només ha guanyat un partit a domicili aquesta temporada i encara no suma cap victòria durant el present 2012, lluita ara novament pel seu objectiu de base: no patir al final de la temporada. A mitja lliga el discurs de Santos ja va canviar, afirmant que "el cartell de favorit no ens l'hem posat nosaltres, que tenim molt clar l'objectiu d'estar còmodes a la categoria sense pensar en res més".

En aquest sentit, el president de l'entitat, Joan Agustí, ha defensat el rendiment de l'equip i la feina del seu tècnic, afirmant que "amb Santos

hem obtingut tres ascensos consecutius i no deixarem de confiar en ell d'un dia per l'altre. El nostre projecte té un horitzó llunyà i res ha variat la manera de traballar en tot aquest temps".

stats