Rugbi
Esports 08/12/2013

La USAP cau estrepitosament a la seva visita a Munster (36-8)

Els nord-catalans perden el lideratge del Grup 6 de la Copa d'Europa després d'un partit per oblidar a Limerick.

Ferran Vital

BarcelonaLa USAP ha patit una derrota estrepitosa a la seva vista a Thomond Park, l'estadi de Limerick on disputa els seus partits l'equip de Munster. Els catalans han estat escombrats pel conjunt del sud d'Irlanda, que ha controlat totes les facetes del joc i ha mantingut als de Perpinyà tancats dins del seu propi camp durant tot el primer temps. De fet, els catalans no han estat capaços d'anotar ni un sol punt durant els primers quaranta minuts de joc, ja que al descans s'ha arribat amb un contundent 22 a 0 a favor dels locals.

La USAP ha mostrat una tímida millora als segons quaranta minuts de partit, i ha estat capaç d'anotar mitjançant un cop de càstig transformat per Hook i amb un assaig al temps afegit aconseguit de la mà de Joffrey Michel, que no han servit per anotar cap bonificació defensiva. Per la seva banda, els irlandesos han assolit un punt bonus ofensiu gràcies als cinc assajos que han aconseguit, i s'asseguren la primera plaça del grup 6 després de tres jornades disputades. Els del sud d'Irlanda lideren la classificació amb deu punts, seguits dels anglesos de Gloucester, que es mantenen segons amb vuit punts. Amb la contundent derrota, la USAP cau fins a la tercera posició del grup, amb sis punts, mentre que Edimburg tanca la classificació amb quatre punts.