Esports 28/10/2017

El València segueix en ratxa i guanya al camp de l'Alabès (1-2)

El València, celebrant el gol de Zaza

BarcelonaSetena victòria del València de Marcelino en 10 partits. L'equip valencià, després de guanyar a Saragossa també a la Copa, s'ha endut els punts del camp de l'Alabès (1-2) en un partit sofert. Zaza ha fet el 0-1 durant un primer temps de domini valencià, però a la segona part Aleix ha empatat de cap. Els bascos han igualat molt el partit, però Rodrigo, de penal, ha donat el triomf a un València que tenia la baixa del sancionat Parejo. El València, doncs, dormirà una setmana més ocupant la segona posició.

En canvi, qui ha punxat és l'Atlètic de Madrid, que ha empatat a casa contra el Vila-real (1-1). Correa ha obert el marcador amb un gran control i definició al pal curt, i Bacca ha igualat als minuts finals per als groguets.