FÓRMULA 1
Esports 23/08/2013

Vettel, el més ràpid en la segona sessió d'entrenaments del Gran Premi de Bèlgica

Alonso, el millor durant la primera sessió d'entrenaments, ha acabat en la setena posició

Efe
1 min

BarcelonaEl pilot alemany Sebastian Vettel (Red Bull) ha marcat el millor temps en la segona tanda d'entrenaments del Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1, que es disputa al circuit de Spa-Francorchamps, en una sessió en què els pilots han rodat més temps que en la primera fase.

El bon temps ha presidit la segona fase d'entrenaments, amb 24 graus (32 a l'asfalt), fet que ha permès als pilots sortir amb els pneumàtics durs i realitzar des del començament les seves millors voltes. Durant la primera sessió d'entrenaments la pluja havia creat problemes.

Malgrat patir una rebentada al pneumàtic del darrere en els últims vint minuts, al tricampió mundial alemany ha marcat un temps d'1:49.331, superant el seu company australià, Mark Webber, protagonista del segon millor temps (1:49.390).

Per darrere dels dos pilots de Red Bull, els únics que han baixat en els seus registres del temps de 01:50 són el francès Romain Grosjean (Lotus), tercer, el brasiler Felipe Massa (Ferrari), quart, i el francès Jean-Eric Vergne (Toro Rosso), cinquè.

L'espanyol Fernando Alonso (Ferrari), que havia marcat el millor temps en la primera tanda d'entrenaments (1:55.198), ha acabat setè.

stats