Hoquei herba
Esports 04/01/2014

Victòria inesperada del Manquehue xilè al primer partit del Torneig de Reis

L'equip s'ha imposat a la selecció europea per 6-4, mentre que el Polo (amfitrió) ha derrotat el Pedralbes per 6-0

Imatge de la primera jornada d'Hoquei Reis / NACHO OLANO

BarcelonaEl RC Polo ha començat amb bon peu el Torneig Internacional d'Hoquei de Reis derrotant el Pedralbes per 6-0 en la primera jornada d'aquesta tradicional competició que se celebra fins dilluns al club de la Diagonal. En el segon partit de la jornada, l'equip xilè del CD Manquehue ha protagonitzat la sorpresa en vèncer 6-4 la European Selection, actual campió del torneig.

La primera part del partit inaugural de la competició sènior masculina entre el RC Polo i el seu equip filial ha estat marcada per una gran igualtat. Els homes de Carlos García Cuenca tan sols han pogut anar-se'n al descans amb un gol d'avantatge, l'anotat per Ramón Alegre als 29 minuts de joc. Després de la represa, la major experiència i qualitat de l'actual campió de Lliga i Copa s'ha imposat a l'ímpetu i la joventut del Pedralbes. David Alegre, Borja Llorens (penalti còrner), Xavi Lleonart (penalti 'stroke'), Alex Casasayas i Víctor Puig en la segona part han completat el clar triomf del Polo de Divisió d'Honor.

Amb la victòria del CD Manquehue xilè davant el combinat de jugadors europeus, l'encontre d'aquest diumenge entre el Polo i els xilens (12.30 h, camp Eduardo Dualde) es presenta gairebé com una final anticipada. Pedralbes i la selecció europea jugaran a partir de les 13 hores en el camp 2 del Club.

Pel que fa al torneig femení, el RC Polo local i la selecció catalana sub-23 es disputen el títol a partit únic en un partit que començarà a les 15 h al camp Eduardo Dualde. Les amfitriones volen recuperar un Torneig de Reis que no aconsegueixen des de 2009. També diumenge finalitzarà el torneig en categoria juvenil.