Dakar 2014
Esports 16/07/2013

Jordi Viladoms i Gerard Farrés correran el Dakar amb Gas Gas, conjuntament amb Marc Guasch

Els dos pilots catalans s'incorporen a l'escuderia per competir al raid més dur del món. Marc Guasch serà el tercer membre de l'equip

Ara
1 min
Marc Guasch, Gerard Farrés i Jordi Viladoms

BarcelonaJordi Viladoms i Gerard Farrés participaran a la propera edició del ral·li Dakar al manillar d'una Gas Gas. Així ho ha informat oficialment l'escuderia catalana a través d'un comunicat. El tercer membre de l'equip serà un altre català, Marc Guasch.

Viladoms ja va participar amb Gas Gas al passat Ral·li de Cerdenya. "L'experiència va ser tan satisfactòria que Gas Gas Motos i Jordi Viladoms han acordat continuar vinculats per participar en diferents proves de l'especialitat, inclòs el Dakar", diu el comunicat, que recorda que el d'Igualada va acabar quart en la darrera edició de la prova, i que també va ser el subcampió mundial.

D'altra banda, Gerard Farrés "ha format part dels principals equips i la seva experiència serà un factor important a l'equip", diu el text oficial. Entre el palmarès del pilot hi ha tres victòries a la 'Baja Aragón'.

Farrés, però, encara no podrà participar amb l'equip en aquesta prova –es disputa aquest cap de setmana, del 19 al 21 de juliol– ja que s'està recuperant de l'accident que va patir mentre s'entrenava amb bici, i no podrà competir fins a finals d'agost. Tanmateix, Guasch i Viladoms sí que correran.

stats