Futbol Català
Esports 19/10/2011

El Vilanova no vol entrar als registres negatius d'equips sense conèixer la victòria en lliga

Després de 10 jornades, els del Garraf encara no han vençut. La ratxa negativa més recent és de l'Olesa del curs 09/10 (12 jornades) i la pitjor la del Reus 94/95 (22)

àngel Garreta
2 min
El Vilanova busca el primer triomf

VilanovaL'actual temporada de Tercera Divisió presenta lluites involuntàries en favor d'estadístiques negatives per alguns equips. Si fa unes setmanes el Vic lluitava per no entrar a la història dels equips sense haver aconseguit ni un gol, ara el Vilanova busca fer-ho en un altre capítol, el de partits guanyats. L'equip presidit per segona temporada per Teo Traveria i dirigit a la banqueta per tercer any per Àngel Alcolea, encara no ha pogut celebrar cap triomf en el present campionat.

El club del Garraf disputarà la jornada número onze a l'Alumnes Obrers rebent la Montanyesa, equip que ha passat de ser el club sorpresa de Tercera a caure per primera vegada en zona de descens en el seu segon any a la categoria. Un autèntic duel directe pel conjunt celeste i el seu intent d'aixecar el vol. El Vilanova intentarà evitar igualar el registre negatiu de l'actual segle, en mans de l'Olesa de la temporada 2009/2010, que no va aconseguir la primera victòria a Tercera fins la jornada número tretze.

No obstant, lluny queda encara la marca negativa del Reus de la temporada 1994/1995. L'equip del Baix Camp no va guanyar el seu primer partit -i de fet únic de tota la temporada- fins la jornada número 22. Els roig-i-negres, lògicament últims de la classificació, van superar 2-1 al Badalona, penúltim classificat. Ara tots dos clubs militen a Segona B.

Adrián Rodríguez, nou reforç

Tot i anar necessitada de caràcter ofensiu, la primera plantilla del Vilanova ha incorporat un reforç defensiu a les seves files. Es tracta de l'andorrà Adrián Rodríguez, de 23 anys i procedent del Puerta Bonita, equip del grup madrileny de Tercera Divisió. El futbolista, capità de la selecció sots-21 fa un parell d'anys, ha estat diverses vegades intercional.

stats