DAKAR 2014
Esports 11/01/2015

De Villiers perd en l'últim tram de l'etapa una bona oportunitat de retallar temps amb Al-Attiyah

El sud-africà ha tingut un problema en una roda al final de l'especial i, tot i que ha liderat l'etapa durant bona part de la jornada, ha acabat en la quarta posició

Nuria García
1 min
Nasser al-Attiyah es prepara per prendre la sortida de la vuitena etapa del Dakar 2015 / FELIPE TRUEBA / EFE

BarcelonaEl sud-africà Giniel de Villers (Toyota) ha perdut en l'últim tram de la vuitena especial del Dakar una bona oportunitat per retallar distàncies amb el qatarí Nasser al-Attiyah a la general. De Villiers, que ha encapçalat l'especial d'aquest diumenge durant bona part de la jornada, ha tingut un problema en una roda al final de l'etapa i ha caigut fins a la quarta posició, just per darrere d'Al-Attiyah.

El triomf ha estat per al pilot de l'Aràbia Saudita Yazeed Alrajhi, que ha completat l'etapa amb un temps de 3 hores, 26 minut si 49 segons. Orlando Terranova ha acabat segon, a 1:12 de Alrajhi mentre que Al-Attiyah ha acabat tercer, seguit de De Villiers. Nani Roma ha acabat sisè, a 3:24 del guanyador de l'etapa.

A la general doncs, pocs canvis. Al-Attiyah segueix liderant la classificació, amb un avantatge de 8:27 respecte a De Villiers, mentre que Alrajhi es consolida en la tercera posició, a gairebé 19 minuts del qatarí.

stats