X Games
Esports 07/04/2013

Els X Games de Barcelona presenten les seves estrelles

L'organització donarà a conèixer aquest dilluns (12 hores) la primera llista d'esportistes que del 16 al 19 de maig participaran als Jocs Olímpics dels esports d'acció

àlex Gozalbo
1 min
Una imatge del X Games de Los Angeles

BarcelonaEls X Games de Barcelona, els Jocs Olímpics dels esports d'acció, donaran a conèixer aquest dilluns (12 hores) la primera llista d'esportistes que del 16 al 19 de maig participaran a l'esdeveniment.

La programació de Barcelona, que es realitzarà íntegrament a l'anella olímpica de Montjuïc, consta de 4 esports (skateboard, BMX, moto i ral·li) i 15 disciplines. Com va passar amb els salts de trampolí dels Jocs Olímpics del 1992, un dels grans atractius serà la imatge de l''skyline' de la ciutat que es projectarà al món.

El pressupost de l'esdeveniment és d'uns 16 milions d'euros. L'Ajuntament de Barcelona col·labora amb un milió d'euros en efectiu i un altre milió en serveis. A més, cedeix instal·lacions. La previsió de públic és d'entre 120.000 i 140.000 espectadors i la ciutat espera tenir un retorn econòmic d'entre 40 i 42 milions d'euros. Els preus de les entrades van des dels 16 fins als 35 euros. En total, hi haurà 12 sessions.

L'organització va tancar va uns dies el període per inscriure's com a voluntari.

stats