LLIGA DE CAMPIONS
Esports 30/03/2014

Xavi i Koke analitzen el duel de la Champions entre el Barça i l'Atlètic de Madrid

El vallesà creu que una de les claus serà no rebre cap gol en el partit d'anada

Ara
1 min
Xavi i Koke

BarcelonaXavi Hernández i Koke han atès els mitjans oficials del Barça i l'Atlètic de Madrid a la prèvia de l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions que enfrontarà els dos clubs.Els dos jugadors responen les mateixes preguntes en aquesta iniciativa conjunts dels departaments de comunicació.

Xavi afirma que el Barça arriba a l'eliminatòria "en un bon moment de forma físic i mental" tot i que avisa que "sabem que el rival és fortíssim. L'Atlètic de Madrid està en un moment de forma extraordinari. L'únic handicap és de l'eliminatòria és que la tornada es disputa al terreny de l'Atlètic de Madrid però crec que està al 50 per cent". Segons Xavi, "el Barcelona potser per història és favorit. L'Atlètic és un rival molt fort físicament, no et deixa espais, no ofereix ocasions de gol, un rival molt dur, molt fort".

Koke ha reconegut que l'Atlètic arriba amb "amb molta il·lusió. Intentarem fer dos grans partits per intentar passar l'eliminatòria contra un rival molt complicat".

Xavi ha recordat, sobre l'enfrontament, que "no m'agraden els rivals espanyols a la Champions, prefereixo un d'europeu. És un rival molt incòmode. Una de les claus serà no encaixar gol a casa, la porteria a zero et dóna moltíssim perquè el Barcelona acostuma a marcar".

Koke ha afegit que aquesta temporada els dos equips han empatat tres vegades. "Cal gaudir d'una eliminatòria que serà molt bonica i fer uns quarts de final que no se'ns oblidin. Intentar estar molt junts per sortir bé a la contra".

stats